ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΤΟ 1Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΝΕΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ


0
(0)

Το πρώτο Γυμνάσιο Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη καθώς ολοκληρώθηκε ένα σύνολο έργων και παρεμβάσεων στη σχολική μονάδα.Συγκεκριμένα αντικαταστάθηκαν όλα τα κουφώματα και τοποθετήθηκαν νέα, έγιναν εργασίες στον αύλειο χώρο, υλοποιήθηκε ο πλήρης εκσυγχρονισμός της υφιστάμενης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και εγκαταστάθηκαν για πρώτη φορά σε όλες τις αίθουσες συσκευές κλιματισμού.

Το συνολικό κόστος των παρεμβάσεων ανήλθε στα 69.000€.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Δήμαρχος συνομίλησε με τον διευθυντή, κ. Γιώργο Περαντώνη, τους καθηγητές και το δεκαπενταμελές του σχολείου και κατόπιν δήλωσε τα εξής:

«Αναβαθμίσαμε δραστικά το ιστορικό αυτό κτίριο της Ιεράπετρας στο οποίο έχουν μαθητεύσει πολλές γενιές Ιεραπετριτών.

 Τα νέα κουφώματα, οι νέες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τα κλιματιστικά μηχανήματα παρέχουν νέες δυνατότητες, βελτιώνουν κατά πολύ τις κτιριακές υποδομές και τις διδακτικές συνθήκες και ήταν αναγκαίες παρεμβάσεις που τις ζητούσαν καθηγητές και μαθητές για πάρα πολλά χρόνια.

 Ευχαριστώ τον κ. Περαντώνη, την επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου για τη στήριξη και τη συνεργασία.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *