ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟΥ


0
(0)

Το βρεφονηπιακό σταθμό Κάτω Χωριού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κα. Μαρία Σακαδάκη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μιχαήλ Πυργιωτάκη.

Στο χώρο του βρεφονηπιακού υλοποιούνται το τρέχον διάστημα από τον Δήμο Ιεράπετρας μια σειρά από καίριες παρεμβάσεις εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου (χρωματισμοί, εργασίες μόνωσης κ.α).

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας αφού ενημερώθηκε από τη κα. Σακαδάκη για τις εργασίες και συνομίλησε με το προσωπικό δήλωσε:

«Παρεμβαίνουμε στο βρεφονηπιακό σταθμό του Κάτω Χωριού με ένα σύνολο εργασιών που αποκαθιστούν και εξασφαλίζουν τη λειτουργικότητα των χώρων του.

Η φιλοξενία των παιδιών του Δήμου σε καλαίσθητούς και κατάλληλους μαθησιακούς χώρους είναι κάτι το οποίο η Δημοτική Αρχή θεωρεί απαραίτητο. Γι’ αυτό εντάξαμε και τον βρεφονηπιακό σταθμό του Κάτω Χωριού στο έργο «Παρεμβάσεις στους παιδικούς, βρεφικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού 360.000€, του προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών για «προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης».

Ευχαριστώ την κα. Σακαδάκη και τον κ. Πυργιωτάκη για τη συνεργασία και συνεχίζουμε με στόχο την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών για την επικείμενη υποδοχή των μικρών μαθητών.»

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *