Αναβαθμίζεται ο Δημοτικός Κήπος Νεάπολης


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 11 Νοεμβρίου 2021 by manos (ceo)-admin

Αναβαθμίζεται ο Δημοτικός Κήπος της Νεάπολης μετά την βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών : ( φύτευση γκαζόν, υπεδάφια διάθεση νερού, δημιουργία παιδικής χαράς καθώς και υπαίθριου γυμναστηρίου).

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί (11/11), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, συνοδευόμενος από τους : Ευαγγελία Φανουράκη αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων, Κων/νο Καστελιανάκη αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Γιάννη Μηναδάκη πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νεαπόλεως,  κοινή ήταν διαπίστωση, ότι η αναβάθμιση του χώρου είναι εξαιρετικά σημαντική.

Σε δήλωση του ο κ.. Ζερβός , μιλώντας για την ανακατασκευή του πρασίνου στον κήπο της Νεάπολης, όπως επίσης για τις εργασίες που έγιναν στον χώρο του ΚΑΠΗ, στον Παιδικό Σταθμό (περίφραξη), δήλωσε ότι μετά την συντήρηση του κτιρίου των Γ.Α.Κ και την ολοκλήρωση των σχολικών συγκροτημάτων , η συγκεκριμένη κοινότητα,  διασφαλίζει πολύ καλές συνθήκες για την εκπαίδευση των παιδιών, σ΄ όλες τις βαθμίδες καθώς επίσης και ένα ξεχωριστό χώρο αναψυχής.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Δημάρχου στην κοινότητα Νεαπόλεως, εξετάστηκε από κοινού με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Μηναδάκη, η δυνατότητα διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων στον κεντρικό δρόμο καθώς και η άρση της δυνατότητας στάθμευσης, με στόχο την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου και την βελτίωση του αστικού ιστού της πόλης.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.