«Ανάσα» για δανειολήπτη που απαλλάχθηκε κατά 83% από το χρέος


0
(0)

Ευνοϊκή ρύθμιση του χρέους του, σε 3 άτοκες δόσειςΝικηφόρα ήταν η εξωδικαστική διευθέτηση χρέους οφειλέτη, με διαγραφή αυτού, κατά 83.33%.

Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης:

“Στην εξωδικαστική διαμεσολάβηση που κάναμε για λογαριασμό μέλους μας, προς τράπεζα πετύχαμε να γίνει ευνοϊκή ρύθμιση του χρέους του, σε 3 άτοκες δόσεις και απαλλαγή αυτού, κατά 83,33 %.

Συγκεκριμένα διευθετήσαμε υφιστάμενο χρέος ποσού 5.134,25  ευρώ, να καταβάλλει ΜΟΝΟ 861,35 ευρώ ,σε τρις δόσεις, δηλαδή είχε άφεση χρέους ,ποσού 4.272,90 ευρώ.
Ευελπιστούμε ότι οι τράπεζες και οι εταιρείες διαχείρισης  χρέους, θα συνεχίσουν να ικανοποιούν τα αιτήματα  των οφειλετών, για ικανοποίηση αμφοτέρων.

Τέλος ,οφείλουμε να ενημερώσουμε τους  οφειλέτες τραπεζών ότι, υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους δανειολήπτες μέσω ειδικών πιστοποιημένων φορέων διαμεσολάβησης (Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πιστοποιημένος δικηγόρος) που αναλαμβάνουν  να εντάξουν τους δανειολήπτες στην υφιστάμενη νομοθεσία  (ν.3869/2010 ,4605/2019)ή να μεσολαβήσουν εξωδικαστικά με διαμεσολάβηση.

Το πρώτο βήμα που οφείλει κάθε οφειλέτης στην παρούσα φάση να πράξει ,για  να απαλλαγεί από οιανδήποτε όχληση  τόσο των τραπεζών όσο εισπρακτικών είναι να επικοινωνήσει μαζί μας ,στα τηλ. 28210/9266 , 28210/92306″.

πηγη:www.neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *