Ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για ένα καθαρό Δήμο

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 21 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Τα “πράσινα σημεία” του Δήμου , η υπογειοποίηση των κάδων στην πόλη του Αγίου Νικολάου, η εξέλιξη αναφορικά με την εργολαβία καθαριότητας στο Πάνω Μεραμπέλλο, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων,  στην συνάντηση που είχε σήμερα (20/2), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τον Γ.Γ του Δήμου κ. Γ. Στεφανάκη, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Γ. Βάρδα καθώς κι τους επιτετραμένους σε θέματα καθαριότητας και περιβάλλοντος κ.κ. Μαρία Δεμέτζου, Κωστή Αγγελάκη.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αναφερόμενος στην παραπάνω σύσκεψη, έκανε γνωστό, ότι σε επικείμενη συνάντηση στην Αθήνα, θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες από τον Δήμο, να πληροφορηθούν νέες μεθόδους στα ζητήματα που επεξεργάζεται ο Δήμος και στο εξής μέσω των υπηρεσιών του, αναμένεται ν΄αναληφθούν,  πρωτοβουλιές και δράσεις στο ευαίσθητο και επίμαχο θέμα της καθαριότητας.

Στην παραπάνω συνάντηση, διατυπώθηκε επίσης, η πρόταση για την δημιουργία “κλωβού”, στον χώρο όπου μεταφορτώνονται τα υλικά ανακύλωσης,  ενώ ήδη -όπως έγινε γνωστό – υπάρχει σήμανση των σημείων στους κάδους καθαριότητας.

Έξ άλλου, άμεσα θα, υπάρξει λύση με τα μπάζα, που απορρίπτονται  σε ρέματα και δρόμους.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου: “σε συνεργασία, με τις υφιτάμενες επιχειρήσεις της περιοχής, θ΄ αποφασιστεί ο τρόπος συγκέντρωσης, ο όγκος των μπαζών καθώς και το σημείο απορριψής τους.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.