Ανάθεση παράλληλων αρμοδιοτήτων από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη στην Έφη Κουτεντάκη και Γιώργο Πιτσούλη. Νέος Εντεταλμένος Σύμβουλος ο Βαγγέλης Ζάχαρης

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 18 Φεβρουαρίου 2022 by manos (seo)-admin

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη ανατίθενται παράλληλες αρμοδιότητες στην Αντιπεριφερειάρχη Έφη Κουτεντάκη και στον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Πιτσούλη, ενώ νέος εντεταλμένος σύμβουλος ορίζεται ο Βαγγέλης Ζάχαρης.

Συγκεκριμένα:

  • Η Αντιπεριφερειάρχης Έφη Κουτεντάκη αναλαμβάνει την αρμοδιότητα για την συνεργασία και στήριξη του κλάδου του επισιτισμού-εστίασης στην Κρήτη, παράλληλα με τα καθήκοντα της στον τομέα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς.

 

 

  • Ο εντεταλμένος σύμβουλος Γιώργος Πιτσούλης αναλαμβάνει τον τομέα του Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης, παράλληλα με τα καθήκοντα του στη λειτουργία των κινητών μονάδων πρόληψης και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.

 

 

  • Ο Περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Ζάχαρης ορίζεται νέος εντεταλμένος σύμβουλος στον τομέα της Τέχνης – Σύγχρονου Πολιτισμού με αρμοδιότητα στο Φεστιβάλ Κρήτης.

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.