Αλλαγή δεδομένων και άνοιγμα του Sunwing στο Μακρύ Γιαλό στα τέλη Ιουλίου


0
(0)

Ένα ιστορικό ξενοδοχείο του Λασιθίου που σε πολύ μεγάλο  βαθμό δίνει τον τόνο στην τουριστική κίνηση του Μακρύ Γιαλού, φαίνεται πως είναι έτοιμο τελικά να ανοίξει, παρά την αρχική ενημέρωση που υπήρχε πως θα είναι κλειστό.

Η διοίκηση του SunWing που εδώ και δεκαετίες λειτουργεί μέσα στον Μακρύ Γιαλό, έχει στις προθέσεις της να ανοίξει έστω και αρκετά αργότερα με το άνοιγμα να προγραμματίζεται για τις 30 Ιουλίου. Αυτή είναι η ενημέρωση που υπάρχει εδώ και μερικές μέρες στους εργαζόμενους όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νίκος Καρηχημάκης.

Αυτό που δεν έχει γνωστό όπως λέει, είναι τα ποσοστά πληρότητας που υπάρχουν καθώς και το ποσοστό εργαζομένων που πρόκειται να προσληφθεί, όμως προς το παρόν τα νέα δεδομένα σίγουρα ακούγονται με ικανοποίηση στους περισσότερους από 160 εργαζόμενους του ξενοδοχείου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η εικόνα με τα κλειστά μαγαζιά και ένα Μακρύ Γιαλό με ελάχιστο κόσμο στα τέλη Ιουνίου είναι χαρακτηριστικά της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή, τόνισε.

Το άνοιγμα των πτήσεων από Σουηδία προς Ελλάδα ήταν ο παράγοντας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο αλλά και το ότι φάνηκε να υπάρχει ενδιαφέρον από τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα και αυτό ήταν που άλλαξε την απόφαση όπως λέει ο κ. Καρηχημάκης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *