ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ


0
(0)

Αίτημα απηύθυνε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο Εθνικό Κτηματολόγιο για την παράταση της προθεσμίας λήξης των δηλώσεων ιδιοκτησίας στον Δήμο Ιεράπετρας, λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι δημότες.

Συγκεκριμένα το αίτημα αναφέρει:

«Ο Δήμος Ιεράπετρας με την αρίθμ 2789/8-4-2019 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για ένα εξάμηνο, ήτοι μέχρι την 7-10-2019.

Επειδή όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση είναι δύσκολη, τόσο για τις υπηρεσίες του Δήμου όσο και για τους κατοίκους του, αιτούμαστε την παράταση της προθεσμίας λήξης των δηλώσεων ιδιοκτησίας στην εταιρεία σας, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, οπότε και θα αρθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να δυνηθούν να εκπληρώσουν τις εν λόγω υποχρεώσεις τους.

Βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο δίκαιο αίτημά μας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *