Αισιόδοξα μηνύματα από την AgroExpo 2023 που ολοκληρώθηκε με επιτυχία [βίντεο]


Τελευταία ενημέρωση 4 μήνες by manos (ceo)-admin

Όλα πήγαν καλά, ο καιρός παρά τις προβλέψεις δεν χάλασε τελείως την ατμόσφαιρα και η 5η AgroExpo 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Ιεράπετρα το βράδυ της Κυριακής.

Ο αγροτικός κόσμος της Ιεράπετρας και όχι μόνο είχε την ευκαιρία να δει από κοντά μια πληθώρα προϊόντων και υπηρεσιών τόσο από εταιρίες που έμμεσα ή άμεσα δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά και από νέους εκθέτες από όλη την Ελλάδα που επέλεξαν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Όπως λέει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου, Θωμάς Χαριτάκης, η φετινή οργάνωση δεν αντιμετώπισε προβλήματα και κινήθηκε σε καλό επίπεδο κάτι το οποίο καταγράφηκε και από τους εκθέτες που ερωτήθηκαν σχετικά. Από πλευράς επισκεψιμότητας δεν καταγράφηκε κάποια σημαντική αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση, όμως ο κόσμος όλη τη διάρκεια του τριημέρου ήταν πολύς ενώ το γεγονός ότι επιλέχθηκε μια πιο χαλαρή είσοδος των επισκεπτών χωρίς αυστηρότητα στα εισητήρια δεν μπορεί να δώσει ένα ακριβή αριθμό συνολικών επισκεπτών.

Πλέον ήρθε η ώρα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να κινηθούν πολύ πιο δυναμικά ώστε να προχωρήσει η μελέτη και η κατασκευή του νέου εκθεσιακού χώρου στην πρώην ΑΓΡΕΞ έτσι ώστε οι επόμενες εκθέσεις να ανεβάσουν κατά πολύ το επίπεδό τους.

Δείτε το βίντεο του Ράδιο Λασίθι με όσα έγιναν την Κυριακή, τελευταία μέρα της έκθεσης και ΕΔΩ όσα έγιναν τη μέρα των εγκαινίων :

6

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.