Αισιόδοξα μηνύματα από την Φιλανδική αγορά-Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην τουριστική έκθεση «ΜΑΤΚΑ»


0
(0)

Με την προοπτική μιας πολύ καλής τουριστικής χρονιάς από την  Φιλανδική αγορά, επέστρεψε η αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης από την Τουριστική έκθεση της Φιλανδίας «ΜΑΤΚΑ» . Στην έκθεση συμμετείχαν 997 εκθέτες από 89 χώρες και την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 63.000 άτομα που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη βιωσιμότητα, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό έλαβε και νέες πληροφορίες για βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ταξιδίων και για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Η Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπήθηκε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για τον Τουρισμό και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, Κυριάκο Κώτσογλου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κουκλινό Ανδρέα, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Μανώλη Βολικάκη, το στέλεχος του τμήματος, Μανόλης  Φουντουλάκης.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκαν, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Σκανδιναβίας  Παύλος Μούρμας, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Φιλανδία, Γιώργος Αϋφαντής, ο Πρέσβης της Κύπρου στη Φιλανδία   Γιώργος Zωδιάτης, η επίτιμος πρόξενος της Φιλανδίας στα Χανιά Marianne Nissilä-Batakis, τουριστικοί επιχειρηματίες-εκπρόσωποι του Φιλανδικού tour-operator AURINKO.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον Τουρισμό και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση κ. Κυριάκος Κώτσογλου, δήλωσε: «Στην Χώρα των Χιλίων Λιμνών, την Φιλανδία, την 6η μεγαλύτερη τουριστική δύναμη για την Π.Ε. Χανίων (8,3%), αλλά κυρίως, την χώρα που παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση το 2018 (+26,6%), παρουσιάσαμε, ως Περιφέρεια Κρήτης, το τουριστικό μας προϊόν, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, με σκοπό την συνέπεια και τη συνέχεια στην Σκανδιναβική Χερσόνησο και στόχο την διατήρηση των υψηλών ποσοστών αύξησης και για το 2020».

 

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *