Αθώωση των «3» για την κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 1 Οκτωβρίου 2018 by energinews (admin)

Απάλλαξε από τις κατηγορίες που τους είχαν αποδοθεί σήμερα το Μονομελές Λασιθίου τους «3» που δικάζονταν για παρεμπόδιση της λειτουργίας στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Αθώοι κρίθηκαν νωρίτερα σήμερα οι τρεις Λασιθιώτες, που δικάζονταν για παρεμπόδιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας, κατά τη διάρκεια της πολυήμερης κινητοποίησης που είχε λάβει χώρα στο εν λόγω νοσοκομείο, στις αρχές Απριλίου του 2013.

Μετά από μια «Οδύσσεια» που διήρκησε σχεδόν πεντέμισι χρόνια, οι τρεις Ιεραπετρίτες αθωώθηκαν σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λασιθίου, το οποίο τους απήλλαξε από τις κατηγορίες που τους είχαν αποδοθεί.

Σημειώνεται ότι στη σημερινή δίκη κατέθεσε -μεταξύ άλλων- ο τότε διοικητής του Νοσοκομείου, ο οποίος ανέφερε ότι από την επίμαχη κινητοποίηση, η λειτουργία του Νοσοκομείου δεν διαταράχθηκε, προσθέτοντας ότι δεν προκλήθηκε η παραμικρή ζημιά στους χώρους του.

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι ως μάρτυρας υπεράσπισης των κατηγορουμένων κατέθεσε ενώπιον της Έδρας ο δημοτικός σύμβουλος Ιεράπετρας, Μιχάλης Μαχαίρας.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.