«Αθλητική συνάντηση Ζίου Ζίτσου – Σωματική και πνευματική σταδιακή επιστροφή στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα»-Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης


0
(0)

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί η αθλητική εκδήλωση με τίτλο: « Αθλητική συνάντηση Ζίου Ζίτσου – Σωματική και πνευματική σταδιακή επιστροφή στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα», το τριήμερο 10, 11, 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ρέθυμνο.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή αθλητών Εθνικής Ομάδας και αθλητών-τριων  αγωνιστικού και προαγωνιστικού επιπέδου, εκπαιδευτών και ειδικών ψυχολόγων, γυμναστών και διατροφολόγων.

Οι δράσεις θεωρητικού και πρακτικού περιεχομένου  θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου και της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου και θα είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας για τα αθλήματα του Ζίου Ζίτσου και του παγκρατίου.

Τα γκρουπ των συμμετεχόντων θα είναι ολιγομελή και θα έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια.

Πρόκειται  για μια εκδήλωση που αποσκοπεί στην ψυχολογική, πνευματική και σωματική προετοιμασία έμπειρων και διακριθέντων αθλητών-τριών με στόχο την δημιουργία ιδανικών συνθηκών επανόδου τους στις προπονητικές και αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

 

 

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *