Αεροπορική εταιρία – κολοσσός προσγειώνεται στο «Νίκος Καζαντζάκης»


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 18 Ιουλίου 2019 by energinews (admin)

Μία σημαντική εξέλιξη για το Ηράκλειο και τον τουρισμό της Κρήτης

Μια ακόμα αεροπορική εταιρία κολοσσός βάζει πτήσεις 5 φορές την εβδομάδα από το Παρίσι στο Ηράκλειο και αντίστροφα.

Ο λόγος για την AIR FRANCE που βολιδοσκόπησε την δυναμική του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» και ήδη το έχει εντάξει στο πρόγραμμα της μέχρι και τα τέλη της τουριστικής περιόδου.

Η πρώτη πτήση από το Παρίσι έφτασε στο Ηράκλειο την Τετάρτη 17 Ιουλίου και αφορά την δυνατότητα ταξιδιών για Έλληνες και ξένους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν πρόκειται για πτήση τσάρτερ, αλλά για τακτική πτήση από μια μεγάλη αεροπορική εταιρία που δύσκολο ανοίγει τα φτερά της για αεροδρόμια αν δεν είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα.

Αυτή, λοιπόν, η εξέλιξη αποτυπώνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο την δυναμική της Κρήτης και στις αερομεταφορές.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.