Αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»: Κάνουν ελέγχους και… Ισραηλινοί;

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Ιουλίου 2019 by energinews (admin)

Το δημοσίευμα έκανε το γύρο της Ελλάδας, ενώ μια νέα καταγγελία δίνει συνέχεια στο θέμαΤην ώρα που το δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» για τους «γερμανικούς» ελέγχους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου έγινε πανελλαδικό θέμα και αναπαρήχθη από τα περισσότερα ειδησεογραφικά sites της χώρας (στη φωτογραφία το δημοσίευμα του huffingtonpost.gr), αναγνώστης της εφημερίδας έδωσε και… συνέχεια.

Τη συγκεκριμένη καταγγελία δεν είχαμε τρόπο να την επαληθεύσουμε, ωστόσο θα την αναφέρουμε με την επισήμανση ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί (αντίθετα με την καταγγελία περί Γερμανών που ελέγχθηκε και ισχύει): Ο αναγνώστης κατήγγειλε λοιπόν ότι στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου υπήρχαν Ισραηλινοί αστυνομικοί που έκαναν ελέγχους.

Στις ερωτήσεις που έκανε επίμονα προς τους παριστάμενους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. (ήταν δύο Έλληνες αστυνομικοί παρόντες) δεν πήρε απάντηση. Μάλιστα, όπως λέει, του ζήτησαν ταυτότητα για να εξακριβώσουν τα στοιχεία του. Κάτι που, όπως γράφει, θεώρησε «απαράδεκτο και προσβλητικό».

Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν; Θα πρέπει να τα δούμε όλα αυτά τα θέματα, βάσει ποιων κανονισμών και ποιας δικαιοδοσίας έρχονται αστυνομικοί όχι μόνο από χώρες της Ε.Ε. (όπου θα υπήρχε τέλος πάντων κάποια… αιτιολογία), αλλά και εκτός (Ισραήλ). Εφόσον φυσικά ισχύουν όλα τα παραπάνω.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.