Αεροδρόμιο Καστελίου: Πιάνουν δουλειά οι μπουλντόζες – «Πέφτουν» οι απαλλοτριώσεις


Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

Από τον Ιανουάριο ξεκινούν οι εργασίες για το μεγάλο έργο

Τον Ιανουάριο του 2019 πιάνουν δουλειά οι μπουλντόζες στο νέο αεροδρόμιο Καστελίου όπως τόνισε από τη Μεσαρά ο Γενικός διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών Γ. Καρνέσης.

Όπως σημείωσε ο ίδιος απαντώντας σε ερώτηση της ΚΡΗΤΗ TV κατατίθενται σήμερα 10 εκατομμύρια ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την πρώτη δόση των τριών πρώτων αποφάσεων για τις απαλλοτριώσεις. Πρόκειται για 10 από τα συνολικά 60 εκατομμύρια που θα κατατεθούν.Τις ανακοινώσεις για το αεροδρόμιο επανέλαβε και ο Γιώργος Δέδες.Μάλιστα ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η σύμβαση από το Ελεγκτικό Συνέδριο και οδεύει προς κύρωση στη Βουλή.

Όπως τονίστηκε θα τηρηθεί κατά γράμμα το χρονοδιάγραμμα του μεγάλου έργου.

Ο Γ.Δέδες στο δρόμο Ηρακλείου-Μεσαράς

Την ίδια ώρα ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον κ.Καρνέση το εργοτάξιο του δρόμου Ηρακλείου-Μεσαράς. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο εργολάβος, στελέχη του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Kαι στις 10 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Δέδες, επιθεώρησε από κοντά την πορεία των εργασιών στο δρόμο Ηρακλείου Μεσαράς σε μια προσπάθεια προφανώς άσκησης πίεσης προς την ανάδοχο εταιρεία να πατήσει το πόδι στο… “γκάζι”!

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.