«Αδιευκρίνιστα τα αίτια καταστροφής του σκάφους του Δήμου Ιεράπετρας»


0
(0)

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου ξέσπασε πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης και επισκευής θαλάσσιων σκαφών στο 3ο χλμ Ιεράπετρας-Γρα Λυγιάς. Στην πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς σκάφος που ανήκε στον Δήμο Ιεράπετρας, ένα σκάφος το οποίο είχε πρόσφατα χρησιμοποιηθεί από υπάλληλο του Δήμου, κάτοχο σχετικού διπλώματος οδήγησης σκαφών, για να μεταφέρει δύτες στον θαλάσσιο χώρο όπου σχεδιάζεται η δημιουργία καταδυτικού πάρκου και το οποίο δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα.

Όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη:

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ έχει διαταχτεί ένορκη διοικητική εξέταση. Είναι απορίας άξιο πως ένα σκάφος, το οποίο είχε παραχωρηθεί στον Δήμο Ιεράπετρας με απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης το 2005, συντηρημένο άψογα και που βρισκόταν σε προστατευμένο χώρο πήρε ξαφνικά φωτιά. Δεν θα αφήσουμε αυτό το περιστατικό να παραπεμφθεί «στις ελληνικές καλένδες». Έχουμε κινήσει ήδη όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, προκειμένου να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και σε περίπτωση που διαπιστωθεί δολιοφθορά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Παράλληλα, η  Πολιτική Προστασία του Δήμου Ιεράπετρας θα προχωρήσει άμεσα στην μελέτη και στην εξεύρεση χρηματοδότησης για την αγορά νέου σκάφους προς αντικατάσταση του παλαιού».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *