Αδελφοποίηση Μελισσοκομικού Συλλόγου Λασιθίου με τον Παγκύπριο Μελισσοκομικό Σύνδεσμο

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 10 Μαρτίου 2020 by energinews (admin)

Με μία σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 η αδελφοποίηση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Λασιθίου με τον Παγκύπριο Μελισσοκομικό Σύνδεσμο παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη Θεοδοσίου, ο οποίος ήταν και ο ανάδοχος της αδελφοποίησης.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κα. Ρουμελιωτάκη Μαρία και κ.  Μαστοράκης Πέτρος καθώς και πλήθος κόσμου.

Η αδελφοποίηση των δύο συλλόγων ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου συνεργασίας.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Μαυρουπλάκη  και τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Μελισσοκομικού Συνδέσμου κ. Μάριο Κωνσταντίνου για την τιμή και για την πρόσκληση.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την ενίσχυση του κλάδου της μελισσοκομίας στο Νομό Λασιθίου.

Η μελισσοκομία αναδεικνύεται ένας από τους δυναμικότερους κλάδους του πρωτογενή τομέα στην Κρήτη και ειδικά στο Λασίθι τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον, ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Λασιθίου είναι ιδιαίτερα δραστήριος με σημαντικές επιτυχίες όπως η πρόσφατη προσθήκη στον  κατάλογο των ΠΟΠ/ΠΓΕ προϊόντων της χώρας του Πευκοθυμαρόμελου Κρήτης.

Γι’ αυτό και θα παραμείνουμε αρωγοί όχι μόνο ενθαρρύνοντας τέτοιες πρωτοβουλίες εξωστρέφειας, αλλά και στηρίζοντας έμπρακτα και δυναμικά τις διεκδικήσεις των μελισσοκόμων.»

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.