Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, μια νομική ερμηνεία, οι διαφωνίες και η συνέχεια…


0
(0)

Τη δική του θέση σε σχέση με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Αγροτικό Σύλλογο της Ιεράπετρας, μετά τις παραιτήσεις 4 μελών, δίνει σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ένας δικηγόρος με εμπειρία στον αγροτικό συνδικαλιστικό χώρο, νομικός της Ένωσης Ηρακλείου και της αγροτικής ομοσπονδίας.

Ο Γιώργος Τζωράκης, έδωσε τη δική του ερμηνεία για όσα έχουν συμβεί, αναφέροντας ουσιαστικά πως οι διαδικασίες που έχουν γίνει ως τώρα είναι νόμιμες, και πλέον τα 3 μέλη που έχουν μείνει στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο, μαζί με το ένα αναπληρωματικό έχουν δικαίωμα να συγκαλέσουν συνέλευση και να αντικαταταστήσουν τα 4 μέλη που παραιτήθηκαν.

Απόψεις με τις οποίες διαφώνησε ο Παναγιώτης Μπαλοθιάρης πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής, ο οποίος τόνισε πως η συνεταιριτιστική νομοθεσία είναι διαφορετική από την συνδικαλιστική, και έτσι όσα συμβαίνουν στον αγροτικό σύλλογο,δεν έχουν νομική ισχύ.

Ακούστε αναλυτικά:

[gm album=32]

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *