Αγνοούμενος ψαροντουφεκάς: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας της ΣΕΚΑ στους Καλούς Λιμένες

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 2 Απριλίου 2019 by energinews (admin)

Το οπτικό υλικό από τον Σταθμό εφοδιασμού καυσίμων στο Μικρονήσι ίσως βοηθήσει στις έρευνες των αρχών

Το θρίλερ με τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά που αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη οπότε και είχε πάει για υποβρύχια αλιεία στους Καλούς Λιμένες, συνεχίζεται.

Παρά την τεράστια κινητοποίηση των αρχών, από ξηράς, θαλάσσης και αέρος, όλες αυτές τις ημέρες και παρά τις αντίξοες και πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν αυτό το διάστημα, δεν υπάρχουν θετικά νέα, με την αγωνία για την οικογένεια του Μιχάλη να συνεχίζει να υφίσταται, η οποία και ζει παράλληλα με την ελπίδα εντοπισμού του αγαπημένου της προσώπου.

Το νεότερο πάντως στοιχείο, αναφορικά με τις έρευνες, έχει να κάνει με μια κίνηση που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του Σταθμού Εφοδιασμού Καυσίμων στο Μικρονήσι που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την προβλήτα των Καλών Λιμένων.

Οι κάμερες ασφαλείας της ΣΕΚΑ, φαίνεται να κατέγραψαν την ημέρα εξαφάνισης του 33χρονου «κάτι» να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για φιγούρα, κάποιο αντικείμενο ή οτιδήποτε άλλο, πάντως υπήρξε καταγραφή «κίνησης» ακριβώς εκείνη την ημέρα οπότε και να σημειωθεί επίσης οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλύτερες.

Από την επόμενη ημέρα, ο καιρός άλλαξε άρδην και στην περιοχή για τα επομενα 24ώρα, επικράτησαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες με την θάλασσα συνεχώς φουρτουνιασμένη, εξαιτίας και των θυελλωδών ανέμων.

Σταματούν οι έρευνε σύμφωνα με εντολή του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ)

Όπως έγινε γνωστό, σήμερα αεροσκάφος από την αερολέσχη Τυμπακίου ανέλαβε να διεξάγει πτήσεις, το μεσημέρι της Τρίτης, στην εναέρια περιοχή των Καλών Λιμένων, μήπως τυχόν εντοπίσει τον 33χρονο,

Επίσης και σύμφωνα με τον, υπαξιωματικό υπηρεσίας του λιμεναρχείου των Καλών Λιμένων κ. Περάκη, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσηςτ ου Υπουργείου Ναυτιλίας, δόθηκε εντολή να μην συνεχιστούν περαιτέρω οι έρευνες με το λιμεναρχείο των Καλών Λιμένων να έχει αναλάβει την αστυνομική δραστηριότητα της υπόθεσης.

Επίσης όπως έγινε γνωστό, από εδώ και στο εξής, οι όποιες έρευνες που θα γίνονται, θα γίνονται χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία, ενώ σήμα έχει δοθεί και σε παραπλέοντα, από την θαλάσσια περιοχή, σκάφη.

Να υπενθυμισουμε πάντως ότι μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί , το ψαροντούφεκο και μέρος του καταδυτικού εξοπλισμού του 33χρονου.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.