Αγιασμός με πολλές παρουσίες και μεγάλες προσδοκίες στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 14 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Μετά από προσπάθειες πολλών ετών μια εκπαιδευτική δομή που αναμένεται να αναβαθμίσει κατά πολύ όλο το νομό Λασιθίου, ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία της, και έτσι με τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου που θα λειτουργεί στο Καβούσι με 28 μαθητές από όλο το νομό.

Το παρών στον αγιασμό έδωσε ο Περιφερειακός Περιφερειακού Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Μανόλης Καρτσωνάκης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Θανάση Κατσαγκόλης, ενώ παρών ήταν  επίσης ο βουλευτής Λασιθίου Μανώλης Θραψανιώτης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο επικεφαλής παράταξης Αργύρης Πανταζής, εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας Καβουσίου και βέβαια πάρα πολλοί γονείς των μαθητών.

Στο νέο σχολείο που κτιριακά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, θα λειτουργούν από αύριο 2 τμήματα για τους 28 μαθητές, ενώ όπως φαίνεται θα χρειαστούν ακόμα μερικές μέρες για να καλυφθούν ελλείψεις που υπάρχουν σε κάποια μουσικά όργανα αλλά και καθηγητές, με σκοπό τελικά όλα να λειτουργήσουν όπως πρέπει ώστε η νέα αυτή εκπαιδευτική δομή να εκπληρώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν σε όλο το Λασίθι.

Το Ράδιο Λασίθι βρέθηκε σήμερα στο Καβούσι και θα ακολουθήσει αναλυτικό βίντεο-ρεπορτάζ.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.