Αίσιο τέλος για τα εγκλωβισμένα οχήματα στο χιονισμένο Οροπέδιο


0
(0)

Απεγκλωβίστηκαν τα οχήματα στο Σελί Αμπέλου – Μεγαλύτερη ένταση των φαινομένων από το απόγευμα – Χιόνια ακόμη και σε ημιορεινές περιοχές

Επιχείρηση απεγκλωβισμού στήθηκε νωρίτερα για τρία ΙΧ αυτοκίνητα, παρουσία αστυνομίας και Δήμου, όπου με ιμάντες επιχείρησαν να τα τραβήξουν από το χιόνι, στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Χάρη στην άμεση επέμβαση και συνδρομή δημοτικής Αρχής και αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες, αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση για των απεγκλωβισμό των οχημάτων στο Σελί Αμπέλου.

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με τον δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου, κ. Γιάννη Στεφανάκη, όπου μας επιβεβαίωσε ότι ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού και οι επιβαίνοντες των οχημάτων είναι ασφαλείς.

Ο κ. Στεφανάκης εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς είναι αδύνατη και επικίνδυνη η μετακίνησή τους στο Οροπέδιο χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες.

Όπως ανέφερε επί ποδός βρίσκεται και η αστυνομία μάλιστα, χαμηλότερα στο παραδοσιακό χωριό Κράσι, βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας, όπου ελέγχουν τα οχήματα, αν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδεςΌπως μάλιστα τόνισε ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου: «Είμαστε έξω με το αυτοκίνητο του δήμου όπου χρειαστεί παρεμβαίνουμε».

Χιόνια ακόμη και σε ημιορεινές περιοχές

Χιονίζει από το πρωί σε διάφορες περιοχές του νησιού, ξεκινώντας από τα Λευκά Όρη ενώ χιονισμένο είναι και το Οροπέδιο Λασιθίου.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους τα χιόνια θα φτάσουν και σε χαμηλότερο υψόμετρο και απαιτείται προσοχή από τους οδηγούς, σε περιοχές όπου είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Αυτή την ώρα οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες για να προσεγγίσουν οι οδηγοί το Οροπέδιο Λασιθίου.

Μπορεί τα χιονισμένα βουνά να αποτελούν τον αγαπημένο προορισμό μικρών και μεγάλων όμως απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ενόψει και της νέας επέλασης της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.