Ίσα που άντεξε η Ιεράπετρα από την μικρή αλλά έντονη απογευματινή καταιγίδα


5
(1)

Λιγότερο από μία ώρα έντονης βροχόπτωσης και σε ορισμένες περιοχές χαλοζόπτωσης ήταν ικανή να φέρει το Δήμο Ιεράπετρας στα όρια του.
Ιδίως στις αγροτικές περιοχές που υπάρχει μεγάλη κάλυψη από το θερμοκηπιακές καλλιέργειες τα προβλήματα ήταν περισσότερα, αν και σύμφωνα με  την επίσημη καταγραφή των οργάνων της ΕΜΥ στην Ιεράπετρα έπεσαν μόλις,  34.2 χιλιοστά βροχής το τελευταίο 24ωρο.

Στο Στόμιο: Σε ποταμό μετατράπηκε ο κεντρικός δρόμος και πολλά αυτοκίνητα παρέμειναν για ώρα στην άκρη του δρόμου έως ότου χαμηλώσει η στάθμη και η ένταση των νερών

Στη Ψαλίδενα: Η Ιρλανδική διάβαση ήταν για ώρες απροσπέλαστη, έγινε έκκληση από την Αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας Μ.Ρουμελιωτάκη  μέσω του Ρ.Λ στην εκπομπή του Δ. Τουρλουκη, να μην επιχειρήσουν να περάσουν οδηγοί.
Στο Μύρτος: Μεγάλες ποσότητες βρόχινου νερού φούσκωσαν τον ποταμό


Στις Μαλλες έως την Καλαμαυκα: Έπεσε πολύ βροχή αλλά και χαλάζι.Ειδικά στην περιοχή της Καλαμαυκας… το έστρωσε. Διακόπηκε η ηλεκτροδότηση σε Μαλλες και Χριστό.
Κεντρί: Σε ορμητικό ποτάμι μετατράπηκε για λιγη ευτυχώς ώρα ο δρόμος προς προς Ιεράπετρα
Βαίνια: Σύμφωνα με ακροατές του Ρ.Λ , διακόπηκε η ηλεκτροδότηση για 2 ώρες περίπου.

ΟΙ καταιγίδες ξανάρχισαν περίπου τις 18.00 και ας ελπίσουμε οτι δεν θα εντατικοποιηθούν

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *