«Ήρωες»: Μοναχοί αποκαλύπτουν τα πάθη τους


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 11 Μαΐου 2019 by energinews (admin)

Εξομολογήσεις που θα σας καθηλώσουν, μόνο στην ΚΡΗΤΗ TV

Μοναχοί μιλούν για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό φακό και αποκαλύπτουν τα πάθη και τις αδυναμίες τους προκαλώντας αίσθηση μέσα από τα κελιά τους.

Το μοναδικό επεισόδιο των «Ηρώων» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο ρίχνει φως στη ζωή των μοναχών που αποφάσισαν να αφήσουν την καθημερινότητά τους και να αφοσιωθούν στο Θεό. Η ομάδα της εκπομπής «Ήρωες» κατέγραψε πλάνα και εικόνες σε χώρους που δεν είχε διεισδύσει στο παρελθόν συνεργείο τηλεόρασης.

«Οι πειρασμοί μας είναι πολλοί» αναφέρει μεταξύ άλλων ο μοναχός Θεοφύλακτος, «αλλά με τη δύναμη του Θεού προσπερνάμε κάθε δυσκολία».

Τα πάθη των ανθρώπων τους ακολουθούν και στη μοναχική ζωή τους, με τους «Ήρωες» να φέρνουν στην επιφάνεια εξομολογήσεις που δύσκολα ακούγονται. Ο Διονύσιος δήλωσε ότι πειρασμοί και πάθη υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Δίχως να κρυφτεί, δίχως να αρνηθεί σκέψεις και επιθυμίες (13:12 το σχετικό απόσπασμα).

Μοναχοί σήκωσαν το βλέμμα και κοίταξαν τον τηλεοπτικό φακό για να μιλήσουν και να «ανοίξουν» την καρδιά τους. Για το παρελθόν, για το σήμερα και για πώς φαντάζονται τη ζωή τους. Άφησαν πίσω τις οικογένειές τους και ζουν πλέον μόνο με τις αναμνήσεις και με τη δύναμη της πίστης τους. Οι εξομολογήσεις τους συγκλονίζουν.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.