«Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος


0
(0)

Απεβίωσε χθες(24/5) ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ ΦΦΓΚΡΠ Ολυμπιακός Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου και αδελφός του Θεόδωρου.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό, έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά από προβλήματα.

Γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1945. Ήταν μέλος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας που συνδέθηκε με την «Χαλυβουργική», η οποία με τη σειρά της συνδέθηκε με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, την ανασυγκρότηση της χώρας και την κατασκευή μεγάλων έργων υποδομής από την δεκαετία του ’50.

Ο Κων/νος Αγγελόπουλος ήταν γιος του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και αδελφός του Θεόδωρου. Έπασχε από νεαρή ηλικία από μια σπάνιας μορφής αρθρίτιδα που εμπόδιζε την κινητικότητά του.

Απέκτησε δυο γιους, τον Παναγιώτη και τον Γεώργιο. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και συνέχισε τις σπουδές του στην Ελβετία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό στίβο. Εκτός από τη χαλυβουργία, δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο της εμπορικής ναυτιλίας.

Ο εκλιπών, όσο του επέτρεπε η κατάσταση της υγείας του, παρακολουθούσε τους αγώνες των «ερυθρόλευκων», έχοντας βρεθεί κοντά στην ομάδα στα φάιναλ-4 το 2010 και το 2012. Η τελευταία παρουσία του καταγράφηκε το 2017.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.