Έτσι μπορείτε να βοηθήσετε τη μικρή Μαρίνα για τη σωτήρια επέμβαση

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 24 Ιανουαρίου 2019 by energinews (admin)

Κύμα αγάπης των Κρητικών, μηνύματα αγάπης και λογαριασμός για συγκεντρωθούν τα χρήματα

Τεράστιο είναι το κύμα αγάπης για την μικρή Μαρίνα ο οποία διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και απαιτούνται 62.000 ευρώ για το ταξίδι ελπίδας στο Μόναχο της Γερμανίας όπου θα έπρεπε ήδη να έχει χειρουργηθεί.

Αναρίθμητα είναι τα τηλέφωνα από την Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό να προσφερθεί βοήθεια στο 4χρονο κορίτσι ενώ έγιναν και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτεί λογαριασμός, να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Δεν είναι όμως μόνο τα 62.000 ευρώ για την πρώτη επέμβαση -τα οποία πρέπει μάλιστα να προπληρωθούν- αλλά θα χρειαστούν και χρήματα για τις επόμενες επεμβάσεις καθώς και έξοδα για την μετάβαση και διαμονή των γονέων στο εξωτερικό. Έτσι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν μέσω του τραπεζικού λογαριασμού που ανοίχτηκε, θα βοηθήσουν έτσι κι αλλιώς την οικογένεια.

Ο αριθμός λογαριασμού είναι: ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ 30000298456-7  ΜΑΡΙΝΑ ΓΑΛΙΝΑ ΠΑΧΑΚΗ

Σύμφωνα με τον πατέρα Γιώργο Παχάκη που μίλησε στο neakriti.gr: «τα τηλεφωνήματα είναι πάρα πολλά για τη Μαρίνα και ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Αναμένουμε και από τον ΕΟΠΥΥ την απάντηση για το αν θα μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα της επέμβασης στο εξωτερικό. Μέχρι σήμερα αυτό που μας είχαν πει είναι ότι σε κανένα νοσοκομείο της Ελλάδας δεν μπορεί να γίνει η επέμβαση αφαίρεσης του όγκου και ο ΕΟΠΥΥ απαντούσε ότι δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα για επέμβαση στο εξωτερικό. Πήγαμε τα δικαιολογητικά στον ΕΟΠΥΥ και περιμένουμε».

Μαθητές στο πλευρό της Μαρίνας

Η μικρή Μαρίνα και ο μεγάλος αγώνας της έχουν «ξυπνήσει» βαθιά συναισθήματα αλληλεγγύης των Κρητικών οι οποίοι όχι μόνο συγκινήθηκαν από την ιστορία της, αλλά θέλουν και να βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Ήδη έχουν επικοινωνήσει με το neakriti.gr γονείς σχολικής μονάδας του Ηρακλείου και επιθυμούν να διοργανώσουν εκδήλωση, τα έσοδα της οποία θα διατεθούν εξολοκλήρου στο «αγγελούδι».

Τηλέφωνα από τη Μελβούρνη και την Αμερική

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Αρχανών και μέλος της επιτροπής που έχει συσταθεί από δημοτικούς συμβούλους και θα έχει τον έλεγχο των χρημάτων, Χαρά Γενιατάκη: «είχαμε πολλά τηλεφωνήματα για το κορίτσι, από τη Μελβούρνη μέχρι την Αμερική

 Και ο δήμαρχος Αραχνών Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης, έχει επικοινωνήσει με το γραφείο του υφυπουργού Υγείας κ.Πολάκη για να βρεθεί το μεγάλο ποσό που απαιτείται για τη μικρή Μαρίνα. Πάντως το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο των γονέων του κοριτσιού καθώς κατάλαβαν ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνοι: Έχουν όλη την Κρήτη στο πλευρό τους σε αυτό τον αγώνα ζωής και η Μαρίνα είναι μια πραγματική μαχήτρια που δεν το βάζει «κάτω»..

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.