Έσπειραν τον τρόμο με πυρά εναντίον μηχανήματος στο Μυλοπόταμο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 23 Φεβρουαρίου 2019 by energinews (admin)

Θρύψαλα έγιναν τα τζάμια του μηχανήματος χωματουργικών εργασιών εξαιτίας των πυροβολισμών

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στον Μυλοπόταμο. Κάποιοι ασυνείδητοι, αποφάσισαν να ανοίξουν πυρ κατά… μηχανήματος που εκτελεί έργα αποκατάστασης των ζημιών σε δρόμους της περιοχής.

Εδώ και μέρες ο δρόμος Κράνα – Ζωνιανά, στον ορεινό Μυλοπόταμο είναι άβατος εξαιτίας των εκτεταμένων καθιζήσεων και ρηγματώσεων που έχουν σημειωθεί με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και μηχανήματα της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου να έχουν επιστρατευτεί για να επαναφέρουν τον δρόμο στην κυκλοφορία.

Το βράδυ της Πέμπτης ωστόσο, άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν με στόχο ένα από τα μηχανήματα χωματουργικών εργασιών, κάτι που δεν έγινε αντιληπτό, μέχρι το πρωί της Παρασκευής, οπότε και τα συνεργεία θα επέστρεφαν στην εργασία τους. Αυτό που είδαν όμως με τα μάτια τους αν μη τι άλλο προξένησε απορία και ανησυχία.

Το αποτέλεσμα της απερισκεψίας κάποιων ασυνείδητων, ήταν να γίνουν θρύψαλα τα τζάμια του μηχανήματος, εξαιτίας των πυροβολισμών που είχαν ριφθεί λίγες ώρες πριν έρθουν για να εργαστούν εκ νέου οι χειριστές των μηχανημάτων.

Οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος συνεχίζονται για όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, αφού τα επόμενα κύματα κακοκαιρίας, θα επιδείνωναν την κατάσταση, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το εν λόγω περιστατικό.

Πάντως, είναι απορίας άξιο, γιατί κάποιοι φτάνουν στο σημείο να προχωρούν σε βανδαλισμούς και μάλιστα με τον κίνδυνο για πολύ χειρότερα αποτελέσματα από τυχόν εξοστρακισμό σφαίρας.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.