Έριξαν φόλες σε δύο σκυλιά – φύλακες


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 21 Ιανουαρίου 2019 by energinews (admin)

Έκαναν τα πάντα να τα σώσουν

Εξοργισμένη και φανερά στεναχωρημένη, κάλεσε την εφημερίδα “Νέα Κρήτη” μια δημότισσα Αρχανών, που θέλησε να καταγγείλει την παραλίγο θανάτωση δύο αδέσποτων σκύλων από φόλα που κακοποιά στοιχεία έριξαν με σκοπό να τα εξοντώσουν. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι. Τα δύο αδέσποτα σκυλιά έκαναν τη βόλτα τους στην πλατεία της περιοχής, έως ότου κάποια στιγμή κάτοικοι της περιοχής είδαν τα κακόμοιρα τα ζωντανά να τρέμουν και συνειδητοποίησαν πως κάτι κακό τους είχε συμβεί.

Πλησιάζοντάς τα, από τη συμπεριφορά τους κατάλαβαν ότι είχαν πέσει θύματα φόλας. Από εκείνη τη στιγμή έκαναν τα πάντα για να τα σώσουν, όπως και ευτυχώς έγινε.

Τα αδέσποτα σκυλάκια, τα οποία, όπως λένε οι κάτοικοι, ουδέποτε έχουν ενοχλήσει κανένα, αντίθετα χαρακτηρίζονται ως δύο πολύ καλοί φύλακες της περιοχής, σώθηκαν από βέβαιο θάνατο χάρη στην άμεση επέμβαση των κατοίκων και των ειδικών.

Οι αγανακτισμένοι όμως φιλόζωοι κάτοικοι της περιοχής θέλησαν να καταγγείλουν το γεγονός, με σκοπό την τιμωρία των ενόχων. Και αυτό γιατί, όπως λένε, το περιστατικό αυτό δεν αποτελεί το μοναδικό. Κατά καιρούς έχουν ξανασυμβεί αντίστοιχα από «απολίτιστους πολίτες» μιας κατά τ’ άλλα πολιτισμένης περιοχής, όπως λένε, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίησή τους και φυσικά στην κινητοποίηση των αρμοδίων, ούτως ώστε κάτι τέτοιο να μην ξανασυμβεί.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.