Έπεσε με αλεξίπτωτο τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» – viral το βίντεο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 13 Μαρτίου 2019 by energinews (admin)

Καταδρομέας πραγματοποιεί πτώση με αλεξίπτωτο τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» και γίνεται viral.

Ο στρατιώτης με καταγωγή από την Κρήτη, κατά τη διάρκεια της πτώσης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε ο π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης στο προφίλ του στο Facebook, τραγουδάει ατάραχος το στρατιωτικό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή».

«Είναι φορές που όλα όσα νιώθει ο άνθρωπος μέσα στην ψυχή του, ορίζουν και τη στάση ζωής του», σχολιάζει ο ιερέας των Ανωγείων.

«Στην περίπτωση του Καταδρομέα Μπούχλη, η καρδιά του, η ψυχή του, η θέληση του και οι αρχές του, υπαγορεύουν την πράξη αγάπης, μήνυμα παράλληλα προς τους Μακεδόνες αδερφούς μας, ότι δεν κάνουμε πίσω, δεν τους αρνούμαστε, δεν λέμε όχι στην ιστορία μας κυρίαρχα όμως, ουδείς Έλληνας είναι μόνος του.

Οι απλοί άνθρωποι, οι νέοι άνθρωποι, όπως μπορώ και διακρίνω με τη βοήθεια και του ράσου μου, του σχήματος μου του ορθόδοξου, μπορεί να δίνουν την αίσθηση ότι αποπροσανατολίζονται λόγω της εποχής, αποδεικνύουν όμως κάθε μέρα πως έχουν υψηλό κριτήριο και ηθικό. Να είσαι καλά γιε μου, καλές πορείες, να είσαι πάντα διαθέσιμος για την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της», καταλήγει ο παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης στο σχολιασμό του, ο οποίος συνοδεύει το βίντεο.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.