Έπεσαν τα δύο πρώτα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις στην Ιεράπετρα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 24 Μαρτίου 2020 by energinews (admin)

Tα δύο πρώτα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις «έπεσαν» σήμερα στην Ιεράπετρα μετά από συνεχείς ελέγχους που πραγματοποιούνται και σήμερα από το πρωί σε διάφορα σημεία του Δήμου.

Το ένα πρόστιμο βεβαιώθηκε από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ σε οδηγό ΙΧ εντός της πόλης, ο οποίος δεν είχε μαζί του το απαραίτητο έγγραφο που να δικαιολογεί την μετακίνησή του, και έτσι θα κληθεί να πληρώσει τα 150 ευρώ.

Το δεύτερο πρόστιμο βεβαιώθηκε από τη Δημοτική Αστυνομία στη Γρα Λυγιά. Εκεί η Δημοτική Αστυνομία εντόπισε μια παρέα 5-6 αλλοδαπών που περπατούσε στο δρόμο. Όταν αντιλήφθηκαν τον έλεγχο οι περισσότεροι άρχισαν να τρέχουν για να αποφύγουν τον έλεγχο. Ο ένας, ο οποίος είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα, έμεινε πίσω, και σε εκείνον βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ, αφού δεν είχε κάποιο έγγραφο μετακίνησης. Σε περίπτωση μάλιστα που το πρόστιμο δεν πληρωθεί ο αλλοδαπός κινδυνεύει με απέλαση αφού αίρεται το άσυλο το οποίο δικαιούται.

Πρόστιμο το οποίο βεβαιώθηκε κυρίως όπως μαθαίνουμε ώστε να αρχίσει να κυκλοφορεί το μήνυμα και στους αλλοδαπούς της περιοχής πως οι άσκοπες μετακινήσεις έχουν πλέον απαγορευτεί.

Σε γενικές γραμμές σήμερα στην Ιεράπετρα η κατάσταση που επικρατούσε έδειχνε μια εικόνα πολύ μεγαλύτερη συμμόρφωσης σε σχέση με τη χθεσινή μέρα. Μέχρι και τις 08:30 το πρωί η κίνηση ήταν αυξημένη, όμως από εκεί και πέρα, η πόλη άδειασε με την εικόνα να θυμίζει περισσότερο μια Κυριακάτικη μέρα.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.