Έπεσαν δέντρα στο Ηράκλειο


Reading time: 2 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2019 by energinews (admin)

Μικρή κατολίσθηση προς ΒΙ.ΠΕ. και μία κοπή δέντρου στο λιμάνι

Η σφοδρή κακοκαιρία με τους θυελλώδεις ανέμους και το χαλάζι που έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκάλεσε μία μικρή κατολίσθηση στην οδό Μιλτιάδη Καράτζη, δηλαδή το δρόμο προς Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, μπορεί τα χώματα και οι πέτρες που έπεσαν στο οδόστρωμα να μην είναι πολλές, ωστόσο η προσοχή των οδηγών πρέπει να είναι μεγάλη προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τετάρτης που στο δρόμο δεν υπήρχε κάποια προειδοποίηση για την εν λόγω κατολίσθηση, εύκολα μπορούσε κάποιος να πέσει πάνω στις πέτρες και μάλιστα αν πήγαινε με μεγαλύτερη ταχύτητα, ίσως και να έβγαινε εκτός δρόμου.

Πάντως, η κυκλοφορία στο ρεύμα όπου έγινε η κατολίσθηση, πραγματοποιείται κανονικά και έχει τοποθετηθεί προειδοποιητικός κώνος προκειμένου οι οδηγοί να… ψυλλιάζονται ότι κάτι συμβαίνει στο σημείο.

Μικρή κατολίσθηση σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Μεσαύλια του δήμου Πλατανιά με αποτέλεσμα να πέσουν πέτρες στο οδόστρωμα και συγκεκριμένα στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Κοπή δέντρου στο λιμάνι

Τα προβλήματα όμως για το Ηράκλειο δεν σταματούν εκεί, καθώς αν κάποιος περάσει από την παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, μπορεί να δει ένα δέντρο στο ύψος της εισόδου του λιμανιού, δέντρο το οποίο έχει κοπεί και «κείτεται» στο πεζοδρόμιο.

Οι ισχυροί άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα το δέντρο να πέσει και έτσι η Πυροσβεστική Υπηρεσία έτρεχε για να προλάβει τα χειρότερα.

Να σημειωθεί, πάντως, πως κατά τη διάρκεια της νύχτα για συνολικά τρεις κοπές δέντρων κλήθηκαν οι άντρες της Π.Υ. Σε καμία απ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα ή τραυματισμός ανθρώπου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.