Έξήραν την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών


0
(0)

Το Σίσι επισκέφθηκαν σήμερα (8/5),  οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού – Καθαριότητας κ.κ. Θωμάς Χαριτάκης – Γιώργος Βάρδας για να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν τους εθελοντές που την τελευταία εβδομάδα, ανέλαβαν πρωτοβουλία για τον καθαρισμό και ευπρεπισμό διάφορων χώρων στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού, εν όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Οι πρωτοβουλίες αυτές – όπως χαρακτηριστικά δήλωσε – ο κ. Χαριτάκης, βοηθούν σημαντικά στις προσπάθειες του Δήμου Αγίου Νικολάου, ιδιαίτερα την δύσκολη εποχή που διανύουμε (πανδημία), δεδομένης της υποστελέχωσης της υπηρεσίας καθαριότητας.

Τέτοιες πράξεις, επεσήμενε, μας δίνουν δύναμη στο να συνεχίζουμε  και η κίνηση τους αυτή, ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση !

Από την πλευρά του ο κ. Βάρδας, αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει την παρούσα περίοδο, η υπηρεσία καθαριότητας και πιθανότατα την ερχόμενη χρονιά, λόγω μείωσης των τελών,  εξήρε την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς των εθελοντών, χαρακτηρίζοντας την πολύτιμη.

Στην παραπάνω συνάντηση, παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου κ. Μανόλης Λεμπίδης και ο πρόεδρος της κοινότητας Βραχασίου κ. Κ. Κυβερνητάκης, που συμμετέχουν και συντονίζουν την προσπάθεια των εθελοντών.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.