Ένωση Γονέων Ιεράπετρας: Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής-κοινωνικής προστασίας


0
(0)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ιεράπετρας σε μονοθεματική έκτακτη συνεδρίαση με θέμα:

«έναρξη νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και covid – 19»

ομόφωνα, προτρέπει όλες και όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της εκπαίδευσης για τη σωστή τήρηση, χωρίς παρεκκλίσεις, των οδηγιών της ατομικής και κοινωνικής προστασίας που εκδίδονται από την Επιτροπή Ειδικών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας – ΕΟΔΥ και αναπροσαρμόζονται, κάθε φορά, σύμφωνα με τα εκάστοτε επιδημιολογικά δεδομένα.

Συντασσόμαστε με τη γνώμη των Ειδικών και πιστεύουμε, ότι τα πιο αποτελεσματικά όπλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας παραμένουν η υπευθυνότητα και η κοινωνική συνείδηση.

Καλή σχολική και ασφαλή χρονιά!

 

Ιεράπετρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *