Έντονη δυσαρέσκεια της αντιπεριφέρειας Λασιθίου για την απουσία στην επίσκεψη του Υπουργού και στην τηλεδιάσκεψη για τους δασικούς χάρτες

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Φεβρουαρίου 2021 by manos (seo)-admin

Πολλά παράπονα για τη μη πρόσκληση στη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, αλλά και για την μη πρόσκληση στην τηλεδιάσκεψη για τους δασικούς χάρτες εκφράζει η αντιπεριφέρεια Λασιθίου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση και ακούστε όσα ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γουλιδάκης στο Ράδιο Λασίθι:

Εκφράζουμε την εντονότατη δυσαρέσκεια μας για το γεγονός ότι: Α) δεν προσκληθήκαμε στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου κατά την επίσκεψη του Αναπληρωτή υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, χθες 08-02-2021, και στο οποίο παρέμεινε επί δίωρο και πλέον, πραγματοποιώντας πολλαπλές συναντήσεις,  σε μία περίοδο που έχουν ανακύψει φλέγοντα ζητήματα στον χώρο της υγείας. Υπενθυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η Περιφέρεια Κρήτης με δεκάδες εκατομμύριων ευρώ, στηρίζει την λειτουργία των δομών υγείας στην Κρήτη και φυσικά στο Λασίθι, , οι οποίες σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν αδύνατον να λειτουργήσουν στο βαθμό που σήμερα λειτουργούν,  Β) ουδείς μας ενημέρωσε και φυσικά δεν μας προσκάλεσε,  στην τηλεδιάσκεψη που οργανώθηκε επίσης χθες 08-02-2021, για το εξαιρετικά σημαντικό θέμα των δασικών χαρτών που έχει ανακύψει, και στην οποία συμμετείχαν ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφιπουργός Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, ο Προϊστάμενος της Γεν. Δ/νσης Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ Ευάγγελος Γκουντούφας,  και οι τέσσερεις Δήμαρχοι του Νομού Λασιθίου.

Οι παραπάνω παραλείψεις εσκεμμένες ή όχι, μας προκαλούν ιδιαίτερη δυσαρέσκεια και απαξιώνουν τόσο το πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη αλλά και γενικότερα τον θεσμό που εκ/πει, όσο και τα στελέχη της Π. Ε. Λασιθίου.

Από το Γραφείο τύπου Π. Ε. Λασιθίου.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.