Ένταλμα σύλληψης για την Αννίτα Πάνια – Τι συνέβη;


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 22 Απριλίου 2019 by energinews (admin)

Η γνωστή παρουσιάστρια αναζητείται από την αστυνομία

Σε περιπέτειες έχει μπει η Αννίτα Πάνια η οποία τις τελευταίες ώρες αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία, ωστόσο μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης και το αυτόφωρο λήγει το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Όλα ξεκίνησαν από τη μήνυση που κατέθεσε η εταιρεία με την επωνυμία «COSMEDICAL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» η οποία είχε συμφωνήσει να προωθηθεί το προϊόν μέσα από τις εκπομπές τόσο της κ. Πάνια όσο και του κ. Φουρθιώτη έναντι 6.000 ευρώ.

Όμως, όπως αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά «αιφνιδίως δεχθήκαμε το Σάββατο 20-4-2019, στις 22.02 μμ, δια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έγγραφο με την ψευδή αιτιολογία της δήθεν έκφρασης από μέρους μας δυσμενών και συκοφαντικών σχολίων σε βάρος άλλου εντολέα της ως άνω εταιρίας, αποφάσισε μονομερώς τη διακοπή της μετάδοσης των υπηρεσιών μας».

Η αναφορά συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι ανταγωνιστική εταιρεία ξεκίνησε να προβάλλει «στις εκπομπές του ιδίου σταθμού της Αννίτας Πάνια ανταγωνιστικού προϊόντος, που το χαρακτηρίζει κάρτα υγείας, προϊόντος ευθέως ανταγωνιστικού προς το δικό μας που τιτλοφορείται ως κάρτα ομορφιάς.

Η ενέργεια αυτή είναι αθέμιτη και ανταγωνιστική όχι απλά γιατί πρόκειται για το ίδιο προϊόν με προσπάθεια διαφοροποίησης προσχηματικά του τίτλου, αλλά για τι επιπλέον το συγκεκριμένο προϊόν είναι αμφιβόλου ποιότητας και νομιμότητας, αφού παρέχεται από φορείς μη νόμιμα αδειοδοτημένους και παράλληλα συμπλέκει με απαγορευμένο και αθέμιτο τρόπο υπηρεσίες αμιγώς ιατρικής φύσεως με τεχνολογικές υπηρεσίες.

Το αποτέλεσμα μάλιστα είναι το συγκεκριμένο προϊόν να φέρεται αθεμίτως ότι προσφέρεται δήθεν και σε πλέον ανταγωνιστική τιμή σε σύγκριση με τη δική μας νόμιμη κάρτα ομορφιάς».

Η μηνυτήρια αναφορά έχει κοινοποιηθεί σε ΕΣΡ, ΣΔΟΕ και στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργου Πατούλη.

(Με πληροφορίες από ethnos.gr)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.