Ένα έργο οδοποιίας αξίας 720.000 ευρώ ολοκληρώθηκε στην Παχειά Άμμο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 30 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Ολοκληρώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα έργα οδοποιίας που έχουν υλοποιηθεί στον Δήμο Ιεράπετρας με τίτλο «Βελτίωση πρόσβασης στην περιοχή Αναδασμός Παχείας Άμμου – Καβουσίου»,συνολικού προϋπολογισμού 720.000€. 

Το έργο στόχευε στη διευκόλυνση της διέλευσης των οχημάτων, της μετακίνησης των αγροτών και της διακίνησης των προϊόντων.

Αφορούσε εκτεταμένες εργασίες διαπλάτυνσης, ασφαλτόστρωσης 5km δρόμου, καθαρισμούς,  κ.α.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παχείας Άμμου, κ. Γεώργιο Ραπάνη, τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ, κ. Γεώργιο Ρελάκη και τον Ειδικό Συνεργάτη-Πολιτικό Μηχανικό, κ. Σπύρο Λαποκωνσταντάκη,  επισκέφτηκαν την περιοχή και περιηγήθηκαν στο έργο.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε: «Έχουμε τη χαρά να παραδίδουμε στους κατοίκους της Παχειάς Άμμου ένα σπουδαίο έργο οδοποιίας μεγάλης έκτασης.

Η ευρύτερη περιοχή της Παχειάς Άμμου-Καβουσίου τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ραγδαία τόσο με τη δραστηριοποίηση μεγάλων εταιρειών, όσο και με επενδύσεις αγροτών.

Το έργο ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και εντάσσεται σε μια σειρά πρωτοβουλιών που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη της Παχειάς Άμμου.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, το θέσαμε ως προτεραιότητα, το σχεδιάσαμε, εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότησή του, το υλοποιήσαμε και τώρα παραδίδουμε προς χρήση ένα σύγχρονο και ασφαλές έργο οδοποιίας.

Το προσεχές διάστημα σε συνεργασία με την Κοινότητα, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα προχωρήσει στη σήμανση του οδικού δικτύου.

Στόχος μας είναι με τα έργα μας να εξασφαλίσουμε την ισόρροπη ανάπτυξη σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας ανταποκρινόμενοι σε όσα έχουμε δεσμευτεί στους πολίτες».

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.