Έναρξη τουριστικής σεζόν με διεθνή διάκριση για το ξενοδοχείο Τylissos Beach Ηotel στην Ιεράπετρα


0
(0)

Το 2020 είναι χωρίς αμφιβολία μια χρονιά που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό του καθενός με την πανδημία του κορονοϊού να αλλάζει απ’ τη μια στιγμή στην άλλη τις ζωές και τις συνήθειες όλων.

Ο κλάδος του τουρισμού ήταν απ’ αυτούς που χτυπήθηκαν σκληρότερα, με κάθε προγραμματισμό να ανατρέπεται στις αρχές της άνοιξης τόσο από την πλευρά των επισκεπτών όσο και των επιχειρήσεων. Όλοι ήξεραν ότι το καλοκαίρι του 2020 δεν θα έμοιαζε με τα προηγούμενα, όχι όμως και τι ακριβώς θα έπρεπε να κάνουν για να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι. Η αναμονή για τις εξελίξεις που θα έφερνε η κάθε επόμενη μέρα έμοιαζε η καλύτερη επιλογή.

Πριν όμως όλη αυτή η περιπέτεια ξεκινήσει, τα πράγματα και οι προσδοκίες ήταν πολύ διαφορετικές. Η Ελλάδα για πολλές δεκαετίες ήταν μια χώρα φιλόξενη που προσέβλεπε στην τουριστική της ανάπτυξη, όμως τα τελευταία λίγα χρόνια ο κλάδος του τουρισμού γνώριζε μέρες δόξας. Οι επισκέψεις συνολικά στη χώρα έσπαγαν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, και συνακόλουθα οι ξενοδοχειακές, και όχι μόνο, επιχειρήσεις ανταποκρίθηκαν στις περιστάσεις αναβαθμίζοντας διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις τους.

Πολλές ανεξερεύνητες, τουριστικά, περιοχές άρχισαν να μπαίνουν με αξιώσεις στον τουριστικό χάρτη, και κάτι τέτοιο συνέβη και με την περιοχή της Ιεράπετρας. Γιατί μπορεί κάθε Κρητικός να γνώριζε πως οι πραγματικές ομορφιές του νησιού βρίσκονται στα νότια, δεν συνέβαινε όμως το ίδιο και με τους χιλιάδες επισκέπτες που παραδοσιακά είχαν συνηθίσει να επισκέπτονται τις βόρειες, πυκνοκατοικημένες, περιοχές του νησιού.

Νέες ξενοδοχειακές μονάδες ξεκίνησαν να κατασκευάζονται και άλλες που για χρόνια επένδυαν στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής είδαν το όραμά τους να δικαιώνεται.

Μια απ’ αυτές, το ξενοδοχείο διακοπών Tylissos Beach Hotel, * * * * ,  ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στα ανατολικά όρια της πόλης της Ιεράπετρας, στην αμμώδη παραλία με τα κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά του Αγίου Ανδρέα , υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με μια νέα και ιδιαίτερα τιμητική και διεθνή διάκριση.

Διάκριση που έρχεται από τον πλέον αξιόπιστο πολυεθνικό οργανισμό Hotels Combined, με μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως ιστοσελίδες κρατήσεων και συγκρίσεων ξενοδοχείων, μέλος της ΚΑΥΑΚ, η οποία καταγράφοντας και αναλύοντας ενδελεχώς τα σχόλια και τις εμπειρίες επισκεπτών του ξενοδοχείου, απένειμε στο Tylissos Beach Hotel * * * *  το βραβείο «Recognition of Excellence Award». Μια «Αναγνώριση Αριστείας» που εντάσσει το ξενοδοχείο της Ιεράπετρας μέσα στα καλύτερα της Ελλάδας και σε ένα μικρό κλαμπ ξενοδοχείων διεθνώς στα οποία έχει απονεμηθεί η ανάλογη διάκριση.

Η Διευθύντρια του προγράμματος Απονομής Βραβείων της Ηotels Combined, Melinda Balazs, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας. Το Tylissos Beach Hotel * * * *  κατοχυρώνει τη θέση του ανάμεσά τους με αυτό το βραβείο αλλά και η προσήλωσή του να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους καλεσμένους του».

Αυτή βέβαια είναι απλά η πιο πρόσφατη διάκριση που έχει λάβει το ξενοδοχείο διακοπών Tylissos Beach Hotel * * * *  όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του με ανάλογες βραβεύσεις και διακρίσεις ποιότητας να έχουν έρθει από το Τrip Advisor και το Ηoliday Check, ενώ το Τravel Myth που εξειδικεύεται στις διαφορετικές εμπειρίες και δραστηριότητες έχει κατατάξει το Tylissos Beach Hotel * * * *   μέσα στα 5 καλύτερα ξενοδοχεία με πρόσβαση σε παραλία σε όλη την Ιεράπετρα. Παράλληλα πρόκειται για ένα πιστοποιημένο ξενοδοχείο από την ΤUV σε σχέση με την παραγωγή γευμάτων, αλλά και για την παροχή Ελληνικού Πρωϊνού από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Bραβεία και διακρίσεις που κάνουν φανερή την προσήλωση των ανθρώπων του Τylissos, όχι μόνο να παρέχουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και εμπειρία στους επισκέπτες τους, αλλά και να συμβάλλουν θετικά στην ανάδειξη ολόκληρης της περιοχής της Ιεράπετρας, ώστε τελικά να κατακτήσει τη θέση που της αξίζει, την οποία μπορεί κανείς να καταλάβει μόνο αν την επισκεφθεί!

Κι όλα αυτά, ιδιαίτερα φέτος, αποκτούν μεγαλύτερη αξία αφού πρόκειται για μια χρονιά με αυξημένες απαιτήσεις σε κάθε επίπεδο. Η έγκαιρη και υπομονετική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού από το κράτος, και κάθε Έλληνα ξεχωριστά, έφερε το ελληνικό καλοκαίρι λίγο πιο κοντά, και τώρα είναι όλα έτοιμα για να το ζήσουμε όπως του αξίζει.

Πέτρος Νικολάου / radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.