Έλεγχοι στα δημόσια κτίρια στη Σητεία μετά το σεισμό

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 13 Οκτωβρίου 2021 by manos (seo)-admin

Στη Σητεία βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά το σεισμό των 6,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την περιοχή, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς.

Στόχος είναι να γίνουν οι απαραίτητες αυτοψίες από κλιμάκια μηχανικών στα δημόσια κτίρια προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν ζημιές και να αποκατασταθούν άμεσα.

«Βρισκόμαστε εδώ για να ελέγξουμε σχολεία και δημόσια κτίρια και να διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Έχει γίνει πολύ σπουδαία δουλειά από τα κλιμάκια και της υπηρεσίες του Δήμου», δήλωσε χαρακτιριστικά ο κ. Τουρνάς κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σητείας παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σητείας Γεώργιος Ζερβάκης αναφέρθηκε στους επιτόπιους ελέγχους που ήδη έχουν προχωρήσει τα στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου και έκανε μία πρώτη εκτίμηση των ζημιών που έχουν καταγραφεί στην περιοχή.

«Στόχος μας είναι να γίνει ενδελεχής έλεγχος στα κτίρια. Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει ελέγχους σε σχολεία που έχουν μία παλαιότητα, στα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουμε εντοπίσει ζημιές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζερβάκης.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.