“Έλα πες μου”: Νέο τραγούδι από τον Γρηγόρη Πετράκο


0
(0)
Η μουσική και οι στίχοι του “Έλα πες μου” ανήκουν στον Γρηγόρη Πετράκο, ο οποίος στο σημείωμά του αναφέρει:

“Είχα την ανάγκη να γράψω ένα κατεξοχήν αισιόδοξο και χαρούμενο τραγούδι. Μέσα στους ζοφερούς καιρούς που διανύουμε, ο κόσμος έχει ανάγκη να θυμηθεί και να πιστέψει πως η ζωή, εκτός από δοκιμασία, είναι ένα πεδίο δημιουργίας, ομορφιάς και χαράς. Και είναι στο χέρι μας να μετατρέψουμε αυτό το μουντό τοπίο σ ένα φωτεινό πίνακα γεμάτο χρώματα.
Η ουσία του ανθρώπου είναι να είναι συνάνθρωπος. Τότε μόνο βρίσκει την αληθινή χαρά.
Η αλλαγή βέβαια θα πρέπει να έρθει από μέσα. Μια ανοιχτή καρδιά κι ένας νους χωρίς αγκυλώσεις, είναι τα εφόδια για έναν υγιή άνθρωπο που δε θα νιώθει πια διαχωρισμένος απ το διπλανό του.”
Ένα τραγούδι για τη ζωή και τη χαρά λοιπόν που συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό βίντεο κλιπ με την υπογραφή του Τάκη Δαμάσχη. Μια οπτικοποίηση της ουσίας του τραγουδιού, όπως μας την έδωσε ο Γρηγόρης Πετράκος στο σημείωμά του, στην οποία πρωταγωνιστούν τα σύμβολα της ζωής και της χαράς επάνω στη Γη… τα παιδιά!
Διαδώστε τη μουσική. Διαδώστε τη χαρά!
Δείτε το video παρακάτω:

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)