Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τις συγχωνεύσεις τμημάτων στο 2ο Λύκειο Ιεράπετρας και τα υπεράριθμα τμήματα


0
(0)

Έκτακτο και μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο για το ζήτημα που έχει προκύψει με τη συγχώνευση τμημάτων στο 2ο Λύκειο της Ιεράπετρας, τα υπεράριθμα τμήματα που υπάρχουν και σε άλλα τμήματα, προγραμματίζεται για αύριο, προκειμένου να παρθεί μια απόφαση για το πως θα κινηθεί ο Δήμος Ιεράπετρας στο ζήτημα που έχει προκύψει.

Αυτό ανέφερε η αντιδήμαρχος Χρύσα Χατζημαρκάκη στο Ράδιο Λασίθι, μετά από επίσκεψη που έγινε σήμερα στο σχολείο το οποίο τελεί υπό κατάληψη, από την ίδια και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Αστροπεκάκη, και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλη Μπινιχάκη.

Με δεδομένο πως οι καταλήψεις δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα, όπως ανέφερε η κα Χατζημαρκάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο θα κάνει τις ενέργειες που πρέπει ώστε να οδηγήσει σε μια αλλαγή της συγκεκριμένης απόφασης, χωρίς η συγκεκριμένη συγχώνευση που έγινε στη Β’ Λυκείου να είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της περιοχής.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *