Έκτακτη σύσκεψη στο Δήμο Ιεράπετρας για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 Αυγούστου 2021 by energinews (admin)

Έκτακτη Σύσκεψη όλων των φορέων που εμπλέκονται στις δράσεις πυροπροστασίας από δασικές πυρκαγιές.
Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τριτης 3/8/2021 στις 8:30 μετά από συνεννόηση του Δημάρχου του Δήμου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη και του Διοικητή της ΠΥ της Ιεράπετρας λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που επικρατούν και στην περιοχή μας.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν εκτός του Διοικητή της ΠΥ και της Αντιδημάρχου ΠΠ , ο Διευθυντής του Α/Τ Ιεράπετρας, εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου, εκπρόσωπος του ΕΕΣ, εκπρόσωπος των Ραδιοερασιτεχνών, της Τετρακίνησης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάλλων , ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγ.Ιωαννου, η πρόεδρος των Μάλλων ως μέλος της εθελοντικής ομάδας Μαλλών , ο πρόεδρος της Καλαμαύκας οι Αντιδήμαρχοι κκ Αστροπεκάκης και Παπαδάκης και η προϊσταμένη του τμήματος ΠΠ κ. Κασωτάκη Ελένη.

Έγινε ενημέρωση από το Διοικητή της ΠΥ Ιεράπετρας για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες και ζήτησε τη βοήθεια όλων των εθελοντικών ομάδων που παρευρίσκονταν στη συνάντηση αν έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν σε 24ωρη βάση τις περιπολίες σε όλο το δήμο.

Όλες οι εθελοντικές ομάδες δέχτηκαν τις επί πλέον περιπολίες.

Η αντιδήμαρχος ενημέρωσε όλους τους παρευρισκομένους στη συνάντηση ότι ο Δήμος είναι σε πλήρη ετοιμότητα , με όλα τα μηχανήματα στη διάθεσή της ΠΥ καθώς και το πυροσβεστικό όχημα μαζί με το οκτάτοννο βυτίο που διαθέτουμε για παροχή νερού.

Επίσης έκανε αναφορά για το μνημόνιο συνεργασίας που έχουμε με το ΚΤΕΛ σε περίπτωση που χρειαστεί να πραγματοποιηθεί μεταφορά πληθυσμού.

Πέραν του δελτίου τύπου που είχε εκδοθεί τις προηγούμενες ημέρες για ενημέρωση στον κόσμο, είμαστε σε άμεση και καθημερινή συνεργασία με την ΠΥ , σε ότι χρειαστεί.

Ο Δήμος είναι σε πλήρη ετοιμότητα .

Η Αντιδημαρχος ΠΠ
του Δήμου Ιεραπετρας

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.