Έκτακτη Γενική Συνέλευση Μετόχων Εταιρίας «Βι.Πα. Ιεράπετρας Α.Ε.»


0
(0)

Ο Πρόεδρος, ο Διευθύνον Σύμβουλος και τα μέλη του Δ.Σ. της Βι.Πα. Ιεράπετρας Α.Ε., καλούν τους Μετόχους της εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 19/11/2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα από 18,00μμ, στα γραφεία του Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου Ιεράπετρας Εθνικής Αντιστάσεως 34.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 30/11/2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα από 18,00μμ, στον ίδιο χώρο.

Θέματα προς συζήτηση:

  1. Σύνταξη προμελετών, εσωτερικών έργων υποδομής, αμοιβή μηχανικού για την σύνταξη του φακέλου και πραγματικό κόστος κατασκευής.
  2. Κατάθεση αιτήματος στον Υπ. Ανάπτυξης, για τον εξορθολογισμό του εγκεκριμένου προϋπολογισμού με βάση τις τιμές της τοπικής αγοράς και την εγκεκριμένη Πολεοδομική Μελέτη.
  3. Καθορισμός έκτασης (Ο.Τ), για την κάλυψη των σημερινών αναγκών σε γη εντός του Πάρκου,  προκειμένου το έργο να κατασκευασθεί σε 2 φάσεις.
  4. Κάλυψη της ίδιας συμμετοχής, τουλάχιστο έως το 10% του προϋπολογισμού και παράλληλη αναζήτηση νέων μετόχων.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Γιακουμάκης Στυλιανός 6936772373
Σωμαράκης Γεώργιος 6973268376

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *