Έκτακτη ανακοίνωση της Cosmote για τηλεφωνικές απάτες


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 8 Μαρτίου 2019 by energinews (admin)

Επιτήδειοι προσπαθούν να εκμαιεύσουν προσωπικά στοιχεία από πελάτες της εταιρείας προσποιούμενοι ότι είναι εργαζόμενοι του ΟΤΕ

Την προσοχή των συνδρομητών της εφιστά τη Cosmote, καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να εκμαιεύσουν προσωπικά στοιχεία από τους πελάτες της εταιρείας, προσποιούμενοι ότι είναι εργαζόμενοι του ΟΤΕ.

Διευκρινίζει ότι σε καμία περίπτωση η εταιρεία δεν ζητά, στην τηλεφωνική επικοινωνία που έχει με τους πελάτες της, τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης σε συστήματα ή υπηρεσίες και αν έχετε πέσει θύμα εξαπάτησης να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία πελατών (13888).

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ομίλου ΟΤΕ:

«Ενημερώνουμε τους συνδρομητές μας ότι άγνωστοι, προσποιούμενοι ότι είναι εργαζόμενοι του ΟΤΕ, πραγματοποιούν κλήσεις σε τηλέφωνα πελατών Cosmote, και με πρόφαση τη διενέργεια ελέγχου στο router ή το e-mail τους, ζητούν προσωπικά στοιχεία (πχ ΑΦΜ) και κωδικούς πρόσβασης. Συμβουλεύουμε τους συνδρομητές μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν ζητά, στην τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες της, τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης σε συστήματα ή υπηρεσίες. Αν θεωρείτε ότι έχετε πέσει θύμα σχετικής απόπειρας εξαπάτησης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, στο 13888».

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.