Έκτακτη αιμοδοσία στην Ιεράπετρα τη Δευτέρα και Τρίτη – Πτώση στα αποθέματα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 20 Μαρτίου 2020 by energinews (admin)

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Ιεράπετρα από το Σύλλογο Αιμοδοτών Ιεράπετρας «Π. Φώτιος Διακάκης», με την παρότρυνση της μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζελείου, αφού τα συνολικά αποθέματα έχουν μειωθεί σημαντικά λόγω της πολύ μειωμένης προσέλευσης το τελευταίο διάστημα σε κάθε εθελοντική αιμοδοτική προσπάθεια.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Άγγελος Φασουλάκης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, τόνισε πως σε όλη τη χώρα έχει δημιουργηθεί ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που επηρεάζει άμεσα άτομα που χρειάζονται συχνά αίμα ή σε έκτακτα περιστατικά. Έτσι τόσο το Βενιζέλειο όσο και άλλα Νοσοκομεία της χώρας που διαχειρίζονται αίμα στηρίζουν όλες τις εθελοντικές προσπάθειες που γίνονται για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Στην Ιεράπετρα όπως είπε, στα γραφεία του Συλλόγου στη Δημοκρατίας 53, τη Δευτέρα από τις 16:00 έως τις 19:30 το απόγευμα και την Τρίτη από τις 09:00 ως και τη 13:30 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η εθελοντική αιμοδοσία, τηρώντας αυστηρά κάθε μέτρο ασφαλείας, με την παρουσία γιατρού όπου θα φροντίζει για την ασφαλή προσέλευση και έλεγχο του κόσμου που θα προσέρχεται.

Ο κ. Φασουλάκης κάλεσε τον κόσμο που σκοπεύει να συμμετάσχει να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 28420 22985, ώστε να γνωρίζει ακριβώς τι ώρα να προσέλθει ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός.

Η αιμοδοσία όπως είπε ενδέχεται να επαναληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη εφόσον υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.