Έκοψε τα δάχτυλά του με αλυσοπρίονο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Έκοψε τα δάχτυλά του με αλυσοπρίονο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

Σωτήρια η δράση του ιατρικού προσωπικού του ΠΑΓΝΗ

Αρκετά ήταν τα περιστατικά που είχε να αντιμετωπίσει σήμερα το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ένα από αυτά ήταν και ο σοβαρός τραυματισμός ενός ηλικιωμένου, περίπου 70 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες.

Ειδικότερα, ο ηλικιωμένος άνδρας, υπό αδιευκρίνιστες αιτίες, έχασε τον έλεγχο του μηχανήματος (πιθανότατα αλυσοπρίονο) το οποίο χειριζόταν, με αποτέλεσμα να αποκοπεί τμήμα από τρία δάχτυλα του αριστερού του χεριού.

Στο σημείο όπου συνέβη το ατύχημα, στην περιοχή της Φορτέτζας, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Γιάννη Φανουργιάκη «Ο άνδρας τραυματίστηκε σε τρία δάχτυλα του αριστερού του χεριού. Πιο συγκεκριμένα, αποκόπηκε μικρό τμήμα από τα δάχτυλά του.

Ο άνδρας εισήχθη απευθείας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου, όπου αντιμετωπίστηκαν τα τραύματά του και του δόθηκαν οι απαραίτητες κατευθύνσεις και οδηγίες από τους ορθοπεδικούς του νοσοκομείου. Πάντως, ο άνδρας δε θα κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο μας».

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.