Έκλεισε προληπτικά το κατάστημα της Παγκρήτιας Τραπεζας στο Μακρύ-Γιαλό λόγω υποψίας κορονοϊού


0
(0)

Για τρεις ήμερες αυτή την εβδομάδα παράμεινε κλειστό το κατάστημα της Παγκρήτια Τράπεζας στο Μακρύ Γυαλό, επειδή η μια από τις δυο υπαλλήλους ήρθε σε επαφή με κρούσμα το οποίο μάλιστα επιβεβαιώθηκε όταν βρέθηκε εκτός περιοχής.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας όταν η υπάλληλος βρέθηκε με συγγενικό της άτομο το οποίο έφυγε για την Αθήνα και όταν βρέθηκε εκεί ενημερώθηκε οτι είναι φορέας κορονοϊού.

Όταν ενημερώθηκε η τραπεζική υπάλληλος, ενημέρωσε με τη σειρά της τη διοίκηση της τράπεζας και άμεσα δόθηκε εντολή να κλείσει το κατάστημα και να απολυμανθεί για προληπτικούς λόγους. Από την Τετάρτη έως και σήμερα Παρασκευή, το κατάστημα δε λειτούργησε.

Και οι δυο υπάλληλοι έχουν κάνει μοριακό τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *