Έκκληση να συνεχιστούν οι έρευνες σε όσους έχουν περιουσίες στα Βιγλιά για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Β. Τζουβελέκα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 30 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Μια εβδομάδα συμπληρώνεται αύριο από την εξαφάνιση του 82χρονου Βαγγέλη Τζουβελέκα χωρίς προς το παρόν, οι έρευνες που ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή να έχουν φέρει αποτελέσματα.

Ο 82χρονος που το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής είχε πάει για μπάνιο στην παραλία του Αλμυρού, στην περιοχή Βιγλιά, λίγο έξω από την Ιεράπετρα, δεν έχει δώσει σημεία ζωής έκτοτε, ενώ στην παραλία βρέθηκαν τα ρούχα του και η μηχανή με την οποία είχε πάει στο σημείο.

Η κόρη του Εμμανουέλα Τζουβελέκα από την πρώτη στιγμή δεν έχει σταματήσει να παρακινεί τόσο τις αρχές όσο τις εθελοντικές ομάδες και τον κόσμο της περιοχής να συνεχίσει τις έρευνες σε στεριά και θάλασσα, κάτι που έγινε πραγματικότητα με πολύ κόσμο ιδιαίτερα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να βοηθά στην εύρεση του πατέρα της.

Η ίδια μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν στις έρευνες, κάνοντας παράλληλα έκκληση ιδιαίτερα στους κατοίκους της περιοχής των Βιγλιών να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια, να ρίξουν μια ματιά στις περιουσίες τους, σε κλειστά θερμοκήπια, σε πηγάδια, και γενικά σε σημεία που μπορεί να έχουν διαφύγει της προσοχής των αρχών όμως οι ίδιοι ως μόνιμοι κάτοικοι τα γνωρίζουν καλύτερα.

Ο Βαγγέλης Τζουβελέκας όπως έχει γίνει γνωστό είχε εμφανίσει κάποια συμπτώματα άνοιας χωρίς να είχε αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό περιστατικό ως τώρα. Έτσι υπάρχει η σκέψη πως μπορεί την ώρα που βγήκε από τη θάλασσα να μην έβρισκε τα ρούχα και να χάθηκε στην περιοχή ψάχνοντας να τα βρει.

Οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα από το Λιμεναρχείο και το τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας συνεχίζονται με τις αρχές να κάνουν ότι μπορούν αναφέρει η κα Τζουβελέκα, με το χρόνο να πιέζει, όμως με τις ελπίδες να μην εξανεμίζονται για μια θετική έκβαση τελικά.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.