Έκκληση για να μην κλείσει το «Γηροκομείο» Ιεράπετρας από τους δύο προηγούμενους προέδρους

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 Νοεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Την παρακάτω αίτηση – παράκληση απευθύνουν οι τέως πρόεδροι του Γηροκομείου Ιεράπετρας Αγγελάκης – Χατζάκης, για παράταση της δράσης του Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας εως ότου ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του Δημοτικού Γηροκομείου Ιεράπετρας.

«Προς κάθε αρμόδιο φορέα και φυσικά πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν αυτήν την κρίσιμη ώρα το Σύλλογο Φίλων Ατόμων Τρίτης, τους ένοικους – ωφελουμένους και το προσωπικό.

Γνωρίζοντας όλοι ότι τα διοικητικά συμβούλια πάσης φύσεως σωματείων έχουν συνέχεια, και συνήθως αποτελούνται από ανθρώπους που συμβάλουν με όρεξη, όραμα, πολύτιμο χρόνο, και χρήματα, γι΄ αυτό που πιστεύουν ότι θα κάνει την κοινωνία μας καλύτερη, ως άνθρωποι που περάσαμε απ΄ αυτήν την θέση του προέδρου του Δ.Σ του Συλλόγου Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας (και οι μόνοι εκλεγμένοι εν ζωή πρόεδροι) για κάποιο χρονικό διάστημα της ζωής μας, θα θέλαμε να απευθύνουμε έκκληση και εμείς με την σειρά μας στους αρμόδιους φορείς.

Με όποια λάθη και παραλείψεις που μπορεί να κάναμε εμείς, ή τυχόν έχει κάνει το τωρινό συμβούλιο, χωρίς όμως κακή πρόθεση ή με διάθεση να βλάψουμε τον οποιοδήποτε, φέραμε την σκυτάλη της διοίκησης μετά από 20 χρόνια στον τελικό τερματισμό, εννοώντας την ολοκλήρωση μετά από μικρό χρονικό διάστημα του ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ στα Λειβάδια Ιεράπετρας.

1) Σήμερα που μετά από μεγάλη προσπάθεια οι 2 δομές έγινε 1 ώστε να είναι πιο ελεγχόμενη η κατάσταση.
2) Έχει γίνει χώρος covid 19 σύμφωνα με τις οδηγίες των υπηρεσιών. 3) Έχουν μειωθεί οι ένοικοι σημαντικά, και γίνονται προσπάθειες για περαιτέρω μείωση.
4) Τηρούνται κατά γράμμα όλες οι εντολές του ΕΟΔΥ για την αποφυγή διασποράς του covid 19.
5) Προσπαθώντας καθημερινά για την ανεύρεση ενός κατάλληλου κτηρίου για την προσωρινή τους μεταστέγαση.

Με τα δεδομένα αυτά, γνωρίζοντας πράγματι ότι η επιδημία του κοροναιού έχει αλλάξει όλα τα δεδομένα στην ζωή μας, αλλά έχοντας θεωρούμε επίγνωση το Δ.Σ και οι εργαζόμενοι επαγγελματίες υγείας, της μεγάλης ευθύνης που φέρουν για την υγεία των ενοίκων, και με την καθημερινή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες θα φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα για την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας που φέρουν την ευθύνη της φροντίδας τους.

Ζητάμε την ανοχή σας παρατείνοντας την κοινωνική και φιλανθρωπική δράση του Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας μέχρι την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του Δημοτικού Γηροκομείου Ιεράπετρας.

ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ του Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας.
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΤΖΑΚΗΣ Ν. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ»

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.