Έκανε ανάληψη, αλλά… ξέχασε τα 400€ στο ATM!


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 17 Αυγούστου 2019 by energinews (admin)

Τυχερή η γυναίκα, καθώς ο άντρας που βρισκόταν αμέσως μετά από εκείνη, την ενημέρωσε ταχύτατα για το κακό που παραλίγο να συμβεί

Καμιά φορά, το άγχος να τα προλάβουμε όλα, όπως επίσης οι σκοτούρες και τα προβλήματα που βαραίνουν το κεφάλι μας, εκτός από το ότι μας αρρωσταίνουν, μας κάνουν να πέφτουμε και σε σοβαρά λάθη.

Προφανώς ένας από αυτούς τους λόγους να έπαιξε ρόλο στο ότι παραλίγο μια γυναίκα να έχανε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της, έτσι από απροσεξία, 400 ευρώ!

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει ο Ηρακλειώτης Κωνσταντίνος Ξυδάκης στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», παραμονή της Παναγίας περίμενε να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Καλοκαιρινού, στο κέντρο του Ηρακλείου δηλαδή. Μπροστά του εκείνη την ώρα έκανε ανάληψη η παραπάνω κυρία.

Τελειώνοντας τη διαδικασία, η κυρία έφυγε από το μηχάνημα παίρνοντας μόνο την απόδειξη και την κάρτα της. Πλησιάζοντας το ΑΤΜ ο κ. Ξυδάκης, μιας και ήρθε η σειρά του, είδε ένα πάκο ευρώ να έχουν βγει από το μηχάνημα, οπότε και αμέσως κατάλαβε ότι ναι μεν η κυρία τα «σήκωσε», ξέχασε όμως να τα πάρει από το μηχάνημα, οπότε και κάνοντας μια καλή πράξη – όπως καθένας από εμάς θα όφειλε να πράξει – γύρισε πίσω του, φώναξε την κυρία, η οποία ευτυχώς ίσα που είχε απομακρυνθεί μερικά βήματα, και της έδωσε τα χρήματα που ξέχασε να πάρει. Κίνηση που λίγοι στην εποχή μας θα έκαναν, ωστόσο όσοι σκέφτονται τον συνάνθρωπο και όχι το δικό τους συμφέρον και την κάνουν, αποτελούν ζωντανά παραδείγματα, ότι ευτυχώς η ανθρωπιά στις μέρες μας δεν έχει χαθεί εντελώς.

Όσο για την κυρία, φυσικά και έντρομη για το ότι θα μπορούσε από τη μια στιγμή στην άλλη να χάσει 400 ευρώ, γύρισε και πήρε τα χρήματα, όμως για το τι μπορεί να σκέφτηκε για όλο αυτό που της συνέβη, εκείνη μόνο ξέρει. Πάντως, γενικότερα ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί και προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουμε κάθε φορά, διότι πολλά στραβά μπορεί να μας συμβούν τελικά από βιασύνη και απροσεξία.

(Ο κ. Κωνσταντίνος Ξυδάκης)

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.