Έγκριση χρηματοδότησης για το πρόγραμμα Erasmus+ 2020 στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας


0
(0)

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έγκριση χρηματοδότησης από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών του σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1,Erasmus+ 2020.

Το σχέδιο έχει τίτλο «Καινοτόμες πρακτικές για μία ελκυστικότερη σχολική τάξη» και ο στόχος του είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του σχολείου στις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους που εφαρμόζονται στα σχολεία άλλων Ευρωπαϊκών χωρών.

Ευχόμαστε στους συναδέλφους που θα συμμετέχουν στην υλοποίηση του σχεδίου καλή επιτυχία! Η επιτυχής ολοκλήρωση του έργου που έχουν αναλάβει θα έχει θετικό αντίκτυπο στην σχολική κοινότητα.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *