Έγκλημα στη Νεάπολη: Στη φυλακή ο φερόμενος δράστης μετά από επεισόδια, Βίντεο – «φωτιά» κατατέθηκε στον Ανακριτή

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 17 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Ενταση στα δικαστήρια κατά την αποχώρηση του κατηγορούμενου

Ένα βίντεο ντοκουμέντο -που σύμφωνα με την οικογένεια του θύματος του εγκλήματος αποδεικνύει την ενοχή του κατηγορουμένου- παραδόθηκε στον Ανακριτή. Τη στιγμή που ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μανόλη Φινοκαλιώτη οδηγήθηκε στο δικαστήριο της Νεάπολης για την απολογία του, το υλικό από κλειστό κύκλωμα ποιμνιοστασίου είχε παραδοθεί στον Ανακριτή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρος της οικογένειας Γιώργο Κοσοσάλη  «το βίντεο αποτυπώνει τη σκηνή του φρικτού και σκληρού εγκλήματος, της ανόητης καπετανιάς και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για περαιτέρω υπερασπιστικούς ελιγμούς. Είναι καταπέλτης το βίντεο. Είναι σκληρό και δύσκολο να ‘’αναγνωστεί’’ ψυχολογικά και συναισθηματικά ωστόσο η οικογένεια αισθάνθηκε την ανάγκη να το παραδώσει για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Το υλικό δείχνει την εκτέλεση από το δράστη με νηφαλιότητα , διαύγεια και ψυχραιμία με την οποία θέλησε να δράσει και τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται απέναντι στην ανθρώπινη ζωή».

Σύμφωνα με τον κ. Κοκοσάλη «το βίντεο τα λέει όλα. Η οικογένεια έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδοθεί όπου πρέπει να αποδοθεί».

Ένταση στα δικαστήρια – Φυγάδευσαν το δράστη

Λίγο μετά την απολογία του κατηγορουμένου επικράτησε ένταση και φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Μάλιστα προκλήθηκαν ζημιές σε περιπολικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστνυομίας.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.